Jubileumsboken "Hundra år med Reijmyre IF"
För att dokumentera de hundra åren har vi tagit fram en jubileumsbok.

Boken har 100 sidor text och 55 bilder med Rejmyres idrottshistoria .
Den äldsta bilden visar när Ivar Reimers vann höjdhoppet för Sverige vid Baltiska Spelen i Malmö 1914. Senaste biderna är från den 9 juni 2005 då RIF spelade en jubileumsmatch mot TV All Stars.

Journalisten Gunnar Hagberg, som tidigare skrivit böcker om idrottshistoria, har skrivit texten till boken. Gunnar har haft ett omfattande material att utgå från. Föreningens samtliga protokoll och andra historiska dokument finns bevarade samt en stor mängd fotografier.

Boken, som är en utmärkt presentbok, kostar 200 kr och går att beställa genom att maila till webmaster@reijmyreif.se
Uppge namn, adress och telefonnummer så kontaktar vi dej.
Reijmyre Idrottsförening  Lundavägen  610 14 Rejmyre  Tel: 011 - 873 83  Fax: 011 - 877 66  Org.nr: 825000 - 4010  E-post.reijmyreif.kansli@gmail.com