Utvecklingsarbete
  Rejmyre marknad
Medlemsavgifter

Utvecklingsarbete

Reijmyre Idrottsförening har tillsammans med SISU inlett ett utvecklingsarbete som ska leda till föreningens visions- och policy-dokument.

Arbetet inleddes på Fredgagården den 16-17:e november tillsammans med SISU och IK Sleipner.
Första dagen bestod mestadels av information samt ett gemensamt arbete mellan föreningarna och vi fick testa att skatta oss själva både personligen och vad vår förening stod för.

Dag 2 handlade nästan enbart om föreningsarbete där vi jobbade en del med den skattning vi tog fram dag 1, men mest om det förberedande arbetet med att ta fram en föreningspolicy och vilken vision vi vill att föreningen ska stå för. Gruppen av ledamöter och ledare/spelarrepresentanter som deltog på
Fredgagården kommer nu att jobba med detta en gång i månaden, och siktar på att kunna presentera ett färdigt policy- och visionsdokument inom ett år.

Ronnie Maxe

Fr.v. Magnus Nilsson, Bert Ottosson, Håkan Torstensson, Göran Holm,
Ronnie Maxe. Jimmy Cederborg och Joakim Wall

Reijmyre Idrottsförening  Lundavägen  610 14 Rejmyre  Tel: 011 - 873 83  Fax: 011 - 877 66  Org.nr: 825000 - 4010  E-post.reijmyreif.kansli@gmail.com